Coming back, brader and sistah!

Assalamualaikum brader and sistah sekalian!
Wah! Berapa lama dah aku tak update blog aku neh. Last aku update, 16 Mei 2011 ritu. Ce kira! Ce kira! Hahaha... |__| hari jep pun. Aitcheh! Lama gak tuh.. Haa... aku bukannye xmo update blog. Cuma kesibukan yang melanda diri.


skang nih aku baru la menggatal nk update blog yg dah bersawang! still, aku takde idea lagi ape nk tulis. so aku menjoyah pasal ape2 yg telah berlaku kt aku la sepanjang aku tap update ni yep? marah letttewwww... hahahahahah! sambil2 pegang penyapu, vacuum, air-wick, batang mop dan ajax fabuloso, dan yang penting skali:
~BISMILLAHIRRAHMAANIRRAHIM~

aku mulakan bebelan aku:

ari ni aku check blog aku. huuu~~ 2 orang da lari. tapi lepas menjoyah tak tentu hala kat sahabat bloggers, naek plak 2 orang follower baru... lalala! ehmm... tadi aku ckp nk citer ape yg dah blaku kan?

TAKDE APE YG MENARIK SANGAT PUN...

cuma aku sibuk ngan keje tolong family kat restoran tersayang ni hah. tambah plak aktiviti struggle untuk dptkan sekeping kad hikmat yang dipanggil lesen motor dan kete (=.='). yup! aku tgh struggle! dengan situasi yang tak menyenangkan, perasaan dilema plak nk memilih arahan yg mana satu. diluah mati mak ditelan mati bapak. plus pe'el tukang ajar tu pun kadang2 wat aku mental. sampaikan aku bley ckp camni hah dlm facebook:




pasal cintan cintun? erkk... aku rasa xmo citer panjang2 kat sini... bior le aku simpan. sb aku still syg dia. Cuma aku jz terguris sket. adeii... 9ti aku kembali semula, repairing the cracking heart. sorry dear, need to be alone for a quite long time. so, i need to rest myself, and you as well. for smssing and chat, will be off for a while. yeah, i'm hurt. 


"SOREDEMO WATASHI NO DAISUKI NA HITO" WILL ALWAYS REMAIN IN MY HEART.

BUT THERE ARE NO "SAYONARA DAISUKI NA HITO" IN MY HEART.



~AISHITERU~


[EZ]

pasal kewangan? aku tgh kumpul fulus nk gi umah member aku kat kedah dan penang dan umah chenta aku kat terengganu. terpaksa la naek bas yokk nk pergi kat tempat-tempat tu! lesen pun tarak lagi. kalo malaysia ni xde undang-undang kenderaan, dah lama aku merempit ngan kete aku, wat seprais kat beliau. Dan aku sibuk tgh plan camne nk tambah pendapatan kat kolej nanti. adehh... bussinessman btul la ko ni incik zoul!






well3x! skang nih aku sedang update blog dalam keadaan bilik yang kuca lana / tongkang pecah / ape lagi? ape lagi?. sambil2 baring terpikir tentang chenta ni. sambil2 merenung kat novel pemberian beliau. aku kadang2 tersenyum snirik. haihhh... sabarlah wahai hati. karang2 kalo dah tiba hari bahagia, jadi lagi cenni, xyah senyap2 tacing camni dah. sayang kapel cam ni la jadinya, sabor je lah. karang2 kapel bertukar jadi bini yg sah, bley handle baek2. aku nk buang perangai buruk aku yang dia tak ske. adeii...


kompem korang tanya kan bila aku nk kemas bilik? ahahah... aku kalo aku tensen, secara automatik aku akan kemas. kalo aku happy, sikit demi sikit akan jadi tongkang pecah. pelik, kan? dah nature aku dari kecik2 lagi. kalo aku tak dpt ape yg aku nak/ tak dpt tgk ape yg aku nk/ benda yg tak kena ngan aku, kompem2 aku tetiba bangun dan capai benda2 yang tak kemas lalu tempat tu kemas sekemas-kemasnya. well, jangan korang plak yang wat aku tensen semata-mata suruh aku kemas tmpt korang yep? sindrik wat. hahahaha...ni yg aku nk kne ubah. kang kawin nanti... erkk... karang kawin kompem2 aku dah rajin. adeii...
bayangkan je la yep:

lebih kurang cenni hah... 


ada sapa2 yang nk membebel kt aku? atau nak basuh aku? silakan la. lalala...


~yang baru reti2 nk update blog~








Mekacih baca... kalo rajin, comment la ye - tuan tanah kedaung-

5 comments:

kim heeruul said...

same la dgn gua..
tapi gua len sikit..
Dia boleh tnye aku "u nie setia ke?"
sentap sgt2 doe..tapi aku simpan dlm hati..

Incik Zoul Muhammad said...

adeii... kalo aku pun sentap.
tp kes aku ni, aku yg ego melebihi tinggi klcc... adeii

kunci locker said...

hahaha..giler bersepah bilik ko ! sbr jek la...bab cinta..xnk msk cmpur..no komen...hahaha

Incik Zoul Muhammad said...

bab cinta tu hal aku... hahaha

bilik bersepah? bese la budak bujang. kalo budak berbini baru la kemas... ahahahah

Eyda Syahida said...
This comment has been removed by the author.

masterpiece akuh...

masterpiece akuh...
novel rekaan aku...