anjakan paradigma... sket!

hurmmm... anjakan paradigma tu apa ye? menganjak dari kerusi ke kerusi lain ke ape?
ataupun tambah teh dalam air teh yang memang already rasa teh?
eh3x... ape yg aku merapu nih?! 

*incik zoul nk kene sidekick?!!!*

nampaknya aku dah wat perubahan sket dari segi template gambar nih...
cantik la jugak walaupun xsecantik brader2 n sistah2 bloggers kt luar sana nun...

tapi kan... tapi kan... tapi kan...

camne nk jadikan blog ni popular sket eh? ye la cam brader2 n sistah2 bloggers kt luar sana nun... *ulang ayat kat atas la plak* blog dorang lagi le cun... sleek dan ada theme. tak macam aku, kerapu je kan? so says the real myself:

"shaye budak baru belajar
             kalo salah tolong la ajar"

ahakz!~~
salah satu cara yg aku baru nk wat *baru je nk wat... cehhh* ialah mengedit semua photo2 yg nk dimasukkan dlm blog. hahahah... kan aku ni kaki edit gambar. yg baik jadi buruk, yg buruk jadi innocent, yang huduh nampak cun, dan yang cun nampak huduh dengan bantuan incik photoshop aje... huhuhuhu... 



*"wahai mr. zoul, cara ni dah lapuk dah wehhhh" so says the camera."

lantak hape hakuh! janji aku punya blog ni berseri sket, walaupun muka tuan dia xlawa. cehhh... 
kan best kalo org view blog aku ni, ada yg ckp menarik ke hape ke, yg membina la wehhh!!! kalo komen dan kritikan pun bior le membina, idok ke gitu? ahahahaha!

ni senarai-senarai blog yang aku sangat iktiraf kehenseman dan kelawaan blog diorang:

1. irine nadia marcello [blog paling cun dan payah nk wat kot]
2. mas ahmad safwan [pun nampak cun, funky!]
3. adam haiqal [very2 cun]
4. eyda syahida [the miss butterfly, bluish blog, very2 cun n sleek!]
5. muhammad hizami bin masran [seindah ciptaanNya] [simple but cun, ada theme.]

bloggers kt atas ni aku jadikan contoh untuk mencantikkan blog aku dan yg number 5 ni, wajib korang lawat! ni salah seorang blogger yang giat menyampaikan dakwah kepada saudara-saudara Islam seperti kita. 

hahahahhhh... banyak plak aku membebel. korang ada ape2 nk ckp, ckp la... aku bagi masa 5 saat jep. hehehe... start kira nih!!! aku kira dari :

5...


 4...


 3...


 2...


 1...




*takde ape pun, saja orangemailing*

smile everyone! daa!!

Mekacih baca... kalo rajin, comment la ye - tuan tanah kedaung-

1 comment:

mEoW oWeN said...

mengarut jew ni ank baaa :P

masterpiece akuh...

masterpiece akuh...
novel rekaan aku...